AWAS!!!

Sebelum tutup laptop pastikan tiada barangan lain di atas permukaan 'keyboard' sama ada pendrive, pen, dan sebagainya.

Ish, kenapa ni Sis Fiza? Nampak macam serius saja ni?

Hehe..

Saja nak suruh beringat.. (= sebab kami ada menerima beberapa laptop yang mengalami keretakan pada skrin akibat terlupa ada perkakasan keras atas laptop… lepas dah shut down terus ditutup laptop tu..retaklah skrin.. servis center tak kan tukar secara percuma hard ware yang rosak akibat kecuaian pengguna..

Jadi, beringat sebelum kena…

@@ Pesanan ini ditaja oleh SisFiza.Com… =) @@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close